Partners

Onze partners

1eRang.nl is de meest complete culturele uitagenda van Nederland. Wij hebben verschillende gerenommeerde partners waarnaar we onze data middels een API doorleveren.

Ben je geïnteresseerd om ook onze data af te nemen? Dit kan eventueel voor specifieke genres of locaties. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

ScreenImpact levert narrowcasting-software op maat voor verschillende branches en is marktleider in de Nederlandse theaters en schouwburgen met al meer dan 32 aangesloten theaters.

 

SPTC (Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek) is uitgever van de Podium Cadeaukaart. Haar missie is het genereren van extra bezoek aan theater en concert middels de Podium Cadeaukaart en de expertise en data die daarmee zijn opgebouwd. De cadeaukaart zelf is daarvoor een belangrijk en effectief instrument. Wekelijks worden hiermee gemiddeld 5.000 theater- en concertkaartjes afgerekend.

 

De VVV is dé plek om je te laten inspireren en informeren over wat er te zien, te doen en te beleven is. Van dorp tot stad, in streek en regio. Er is niet één VVV hetzelfde. De VVV’s ademen de lokale sfeer uit en vertellen de bezoeker het verhaal over de eigen plaats. Vandaar dat iedere VVV er weer anders uitziet.

De data die wij aan de VVV leveren, komt terecht in de NDTRC (Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur). Hier kan de landelijke VVV en de lokale VVV's voor hen interessante data uithalen voor bijvoorbeeld hun website of informatiezuilen.

 

De Podiumpas is een maandelijks abonnement waarmee je voor €30,- per maand onbeperkt toegang krijgt tot alle voorstellingen van alle aangesloten theaters in onder meer Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Zwolle, Deventer, Tilburg en Eindhoven.

In seizoen 2017-2018 is de Podiumpas in Amsterdam, Den Haag en Utrecht gestart met de eerste fase van de pilot. Vanaf februari 2019 is de pilot uitgebreid naar Overijssel, Noord-Brabant en Limburg.