Partners

Onze partners

1eRang.nl is de meest complete culturele uitagenda van Nederland. Wij hebben verschillende gerenommeerde partners waarnaar we onze data middels een API doorleveren.

Ben je geïnteresseerd om ook onze data af te nemen? Dit kan eventueel voor specifieke genres of locaties. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

SPTC (Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek) is uitgever van de Podium Cadeaukaart. Haar missie is het genereren van extra bezoek aan theater en concert middels de Podium Cadeaukaart en de expertise en data die daarmee zijn opgebouwd. De cadeaukaart zelf is daarvoor een belangrijk en effectief instrument. Wekelijks worden hiermee gemiddeld 5.000 theater- en concertkaartjes afgerekend.

 

ScreenImpact levert narrowcasting-software op maat voor verschillende branches en is marktleider in de Nederlandse theaters en schouwburgen met al meer dan 32 aangesloten theaters.

 

 

De Podiumpas is een maandelijks abonnement waarmee je voor €35,- per maand onbeperkt toegang krijgt tot alle voorstellingen van alle aangesloten theaters in onder meer Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Tilburg en Eindhoven.

In seizoen 2017-2018 is de Podiumpas in Amsterdam, Den Haag en Utrecht gestart met de eerste fase van de pilot. In oktober 2022 werd Podiumpas aan heel Nederland opnieuw geïntroduceerd. Momenteel zijn 64 theaters en concertzalen onderdeel van Podiumpas, en steeds meer podia sluiten zich hierbij aan.