Adverteren

Adverteren

ENIGE COMPLETE UITAGENDA
Uitagenda 1eRang.nl heeft als missie om het totale landelijke aanbod van de Nederlandse theaters, podia, festivals en bioscopen te laten zien. Met een onderverdeling in hoofdcategorieën met vele genres en een heldere lay-out wordt het bezoekers zo makkelijk en aangenaam mogelijk gemaakt een cultureel evenement te vinden.

Wij streven ernaar om de drempel tot cultureel bezoek te verlagen. Dit doen wij onder meer door direct door te linken naar de voorstellingspagina op de website van de betreffende locatie, zodat bij interesse gelijk kan worden overgegaan tot aankoop.

 

BEZOEKERSPROFIEL
De bezoeker van 1eRang.nl is een cultuurliefhebber in de breedste zin van het woord. De leeftijd van de mannen en vrouwen die 1eRang.nl bezoeken ligt tussen de 20 en 70 jaar.

 

WIN- OF KORTINGSACTIES OPZETTEN
Wil je via 1eRang.nl een winactie opzetten, waarbij je bijvoorbeeld kaarten weggeeft, of wil je onze bezoekers een kortingsactie aanbieden? Leuk!

Mail je voorstel naar webteam@1eRang.nl. Wij bekijken dan of het voorstel relevant voor onze website en bezoekers is en geven je meer informatie over de mogelijkheden.

 

ADVERTEREN
De mogelijkheden om te adverteren op 1eRang.nl zijn uitgebreid en naar ieders wensen aan te passen.

De op maat gemaakte tarieven voor adverteren op de website worden onder meer bepaald door de pagina('s) waarop geadverteerd wordt, de loopduur en de plek op de pagina.

Je kunt naar keuze adverteren op de homepagina, een van de landingspagina's van onze categorieën (theater, concert en festival), of op een specifieke productiepagina. Op meerdere pagina's adverteren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

 

INTERESSE OF MEER INFORMATIE?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

T: (020) 820 01 62
E: webteam@1eRang.nl