Recensie

Voorwaarden Recensie Insturen

Wij verwelkomen iedere recensie als een belangrijke bron van informatie voor iedere (toekomstige) bezoeker van een voorstelling of evenement.

De gebruiker zal de algemene normen en waarden van het maatschappelijk verkeer en de wettelijke regels in acht nemen. Dat wil onder andere zeggen dat er geen seksistische, pornografische, racistische en discriminerende bijdragen ingediend worden of uitlatingen die beledigend, lasterlijk of kwetsend zijn. De gebruiker zal geen inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van anderen.

1eRang is niet verantwoordelijk voor meningen en de inhoud van de recensie die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van 1eRang weer. 1eRang is niet verantwoordelijk voor enige onjuistheden of onduidelijkheden vermeld in recensies of reacties.

Als de bezoeker van de website besluit een recensie te schrijven, dient hij/zij zijn/haar naam en e-mailadres toe te voegen. De redactie van 1eRang.nl is benieuwd naar de meningen van bezoekers en juicht het geven van recensies toe, maar behoudt zich het recht voor bijdragen in te korten of niet te plaatsen. Waar nodig geacht door de redactie worden persoonsnamen en scheldwoorden verwijderd uit recensies of reacties. 1eRang is te allen tijde gerechtigd een recensie zonder opgave van reden te verwijderen.

Deze voorwaarden voor het insturen van een recensie zijn onlosmakelijk verbonden met het Privacystatement. Wanneer u akkoord gaat met deze voorwaarden, verklaart u zich ook akkoord met het Privacystatement.