Onze missie

Onze missie

MISSIE

Uitagenda 1eRang.nl heeft als missie om een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk overzicht te bieden van het totale aanbod op het gebied van theater, concert en festival in Nederland, om daarmee het bezoek aan de podiumkunsten en festivals te bevorderen.

Wij willen alle cultuurliefhebbers in Nederland via één platform op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier een volledig overzicht bieden van het Nederlandse cultuuraanbod. Bezoekers kunnen meteen doorklikken naar het officiële verkoopkanaal van de voorstelling, het concert of festival die zij wensen te bezoeken. Ook kunnen bezoekers een recensie schrijven over de voorstellingen en evenementen die ze hebben bezocht. De webredactie voegt daarnaast dagelijks recensies uit de media toe.

MEEST COMPLETE UITAGENDA

1eRang.nl is de meest complete culturele uitagenda van Nederland. Naast de webredactie die de agenda dagelijks aanvult met nieuwe content, wordt gebruikgemaakt van feeds van gerenommeerde partners. Met beschrijvingen, foto’s, video’s, complete speellijsten en recensies biedt 1eRang.nl een uitgebreid overzicht van wat er op het gebied van podiumkunsten te zien is in Nederland. Van musical tot cabaret, van popconcert tot opera en van circus- tot dancefestival.

EEN UITAGENDA VOOR DESKTOP EN MOBIEL

De volledig responsive website is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel en helpt de bezoeker de podiumkunsten en festivals in heel Nederland te ontdekken. Daarnaast inspireert 1eRang.nl de bezoeker door o.a. tips en recensies. Bovendien proberen we de website continu te verbeteren op basis van feedback en analytics.

WEET WAAR JE KOOPT

Op 1eRang.nl kun je voor alle voorstellingen, concerten en andere evenementen direct kaarten kopen. Wij verwijzen door naar de officiële verkooppunten. Voor vragen over de kaartverkoop kun je contact opnemen met de kassa van de betreffende locatie.

STICHTING

1eRang.nl is een uitgave van Stichting 1eRang. Stichting 1eRang heeft de ANBI-status, dit wil zeggen dat de stichting door de Belastingdienst is aangemerkt als 'algemeen nut beogende instelling'.