Moulin Rouge! De Musical vanaf september te zien in Nederland

06-03-2024

Stage Entertainment haalt de musical Moulin Rouge naar Nederland. Vanaf 7 september is de musical exclusief te bewonderen in het Beatrix Theater Utrecht. De musical brengt de revolutionaire film van Baz Luhrmann tot leven op het toneel, geremixt tot een grootse nieuwe mash-up extravaganza musical. De kaartverkoop gaat 14 maart officieel van start.

Het Beatrix Theater wordt volledig omgetoverd in de sfeer van de wereldberoemde Franse nachtclub en neemt het publiek mee naar het 19e-eeuwse Parijs, compleet met de iconische rode windmolen en 5 meter hoge blauwe olifant.
 
Over Moulin Rouge! De Musical
Moulin Rouge! De Musical vertelt het verhaal van een jonge dichter Christian die verliefd wordt op de mooie courtisane Satine in de legendarische Parijse nachtclub. Een nachtclub waar bohemiens en aristocraten elkaar treffen en waarin alles draait om betoverend vermaak. Maar de druk op Satine neemt toe als haar baas, Moulin Rouge-eigenaar Harold Zidler, op haar rekent om de Hertog van Monroth tevreden te stellen, wiens geld de nachtclub draaiende zal houden.
 
Wie de hoofdrollen spelen wordt op een later moment bekendgemaakt.

Foto: Matthew Murphy