Uitmarkt_-_Musical_Sing_A_Long_C_Bas_Uterwijk.jpg

Scrol naar beneden om alle (win)acties te bekijken

Acties

Vrijkaarten voor mooie voorstellingen en concerten, met korting naar een festival, gratis kaartjes voor een film, noem maar op. Uitagenda 1eRang.nl regelt voor jou elke week de leukste winacties en kortingen. Zo bieden wij iedereen de kans om een voordelige ervaring te hebben met het culturele aanbod dat Nederland rijk is!


Exclusieve winactie Musical Sing-a-Long

Exclusief bij uitagenda 1eRang.nl maak je kans op het winnen van twee backstagekaarten voor de Musical Sing-a-Long, de traditionele afsluiter van de Uitmarkt in Amsterdam.

Als winnaar mag je een kijkje backstage nemen: je krijgt een drankje en mag een stukje van de repetities vanuit de coulissen bekijken. Ook krijg je een korte rondleiding, en wie weet kun je wel op de foto met een van de vele musicalsterren die daar rondlopen, uit o.a. Soldaat van Oranje, Anastasia en Kinky Boots. Ook presentatoren Frits Sissing en Romy Monteiro zijn backstage te vinden.

Onder de deelnemers worden 2x 2 backstagekaarten verloot. De Musical Sing-a-Long is op zondag 25 augustus.

Wil je kans maken op deze exclusieve prijs? Mail naar win@1eRang.nl waarom juist jíj moet winnen!
Meedoen kan t/m 18 augustus.

 

Win kaarten voor dubbelconcert Roxeanne Hazes en Alain Clark

Tijdens Music & Lights treden twee verschillende artiesten op in Caprera (Bloemendaal), die ieder een uniek akoestisch concert spelen. Het eerste concert vindt plaats in het openluchttheater. Daarna loop je een route door het bos, langs bijzondere lichtkunstwerken. Diep in het bos kom je uit bij het 'bospodium', waar het tweede concert is.

Uitagenda 1eRang.nl mag 2 kaarten weggeven voor het dubbelconcert van Alain Clark en Roxeanne Hazes op zaterdag 7 september. Doe mee via het winformulier op de Music & Lights-pagina.

 

Tickets met gratis programmaboek

Koop je tickets

Exclusieve actie 'We Will Rock You'

Koop via uitagenda 1eRang.nl tickets voor rockmusical 'We Will Rock You' (met o.a. superster Anastacia) en krijg een programmaboek cadeau!

Actievoorwaarden
- De actie is geldig op alle voorstellingen in AFAS Live en World Forum Theater.
- Per 2 tickets krijg je 1 programmaboek cadeau.
- Het programmaboek is af te halen bij de merchandisingbalie in het theater.

 

Korting op klassieke concerten

Als bezoeker van uitagenda 1eRang.nl krijg je maar liefst 50% korting op de concerten van The Bach Choir & Orchestra o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink.

Bekijk alle concerten en gebruik actiecode: RNG

The Bach Choir & Orchestra

50% korting
Koop je tickets